Mijn personal training resultaten

In mijn vorige blog schreef ik hoe zenuwachtig ik was voor de resultaten van mijn zes weken lange begeleiding in voeding. De resultaten van de metingen kan ik pas volgende week vertellen, want de meting is een weekje verschoven. Woensdag krijg ik ook nog een boks les EN dus de meting, dus over een weekje laat ik daar alles over weten.

Het eindgesprek was wel supertof. Ik kreeg heel veel complimentjes en advies hoe ik nu verder kan gaan met deze nieuwe lifestyle. Ik ben best wel trots, want mijn personal trainer is al 10 jaar met deze manier van gezond leven bezig en weet er serieus alles van. Ik wist nog bijna niets en in zes weken tijd heb ik superveel geleerd en krijg ik als complimenten dat hij trots op je is en vindt dat ik het heel goed gedaan heb! Dus ik ben superblij!

Ik mag nu wat vaker koolhydraten en wat meer fruit gaan eten en verder moet ik proberen om heel gevarieerd te eten. Dat moet vast lukken, er zijn nog zat superfoods en groenten die ik nog niet heb geprobeerd! #livinghealthy is the best!

Hier heb ik mijn personal training gevolgd: http://www.lapt-amicitia.nl/

Van voedselzandloper naar groentevrouw