De uitslag van mijn Personal training met voeding

Afgelopen woensdag werd ik dan eindelijk weer gemeten, nadat ik 7 weken lang op een nieuwe manier had gegeten en nog steeds veel had gesport. In mijn vorige blogs staat wat ik allemaal heb gedaan! Ik was best zenuwachtig, want ik wilde wel graag goed resultaat!

Aan mijn lichaam merkte ik het zelf wel, mijn buik is platter, armen steviger… Maar ik wilde gewoon keiharde getallen, haha! Mijn huidplooien werden gemeten met een tang, Mijn arm, mijn buik en de zijkant (de zogenaamde ‘lovehandles’ haha).

Het resultaat was goed! Overal waren millimeters af en van mijn buik ook nog best veel! Ik was bang dat het bij mijn buik niet zo goed gelukt was, omdat dat het moeilijkste gebied is om af te vallen en het vooral ook te maken heeft met hormonen en met stress op die plek. En ik ben nog wel eens een druktemakkertje, haha! Maar dat maakt dus niet uit, want daar zijn ook zeker millimeters weg!

Mijn personal trainer was ook erg tevreden!

4 april

Achterkant bovenarm(triceps) 10.4

Buik (umbilical) 10.6

Heupzijde (supra iliac) 6.8

 28 mei

Triceps 8.4

Umbilical 7.8

Supra iliac 5.8

Oh yeah!

De uitslag van mijn Personal Training Voeding

Ik heb besloten om een nieuw gesprek te plannen, om daarin te kijken wat ik verder nog zou willen verbeteren en hoe dat kan. Die blokjesbuik begint al wel te komen, maar is er nog steeds niet helemaal namelijk, haha! En ik heb nu zwart op wit dat ik het kan, dus ik blijf erg gemotiveerd!