Verder met bloggen!

Wat is het lang geleden dat ik heb geblogged… Shame on me! Ik ben nog wel steeds elke dag bezig met sporten en voeding en het wordt er alleen maar leuker op!

Vanmiddag begin ik met een nieuw consult bij LAPT in Amersfoort. Het gaat over de hormonen in je lichaam en op wat voor manier zij allemaal invloed hebben en op wat voor manier je er zelf invloed op uit kunt oefenen.

Hier de website ervan: www.mijnphp.nl

Vorige week had ik een meting, ter voorbereiding hierop. Ik werd op 12 punten gemeten en hierdoor was mijn balans in vet op al die plekken in mijn lichaam te zien en werd mijn vetpercentage gemeten. Dat laatste gebeurt ook altijd in de sportschool. Ik heb nog ‘maar’ 15,8% vet. Dat was half januari nog 25%, dus ik ben heel erg trots!! Ik ben benieuwd wat voor nieuwe dingen ik weer allemaal ga leren, can’t wait! In de sportschool heb ik weer een nieuw schema, wat heel erg leuk is en veel spierpijn oplevert J Een van mijn beste vriendinnetjes is nu ook lid bij mijn sportschool. Dat is echt supertof! Na de training nog ff blijven hangen met een eiwitshake aan de bar, helemaal leuk! Ook ben ik benaderd voor een sportieve fotoshoot! Hoe cool is dat!

Ik ga vanaf nu iedere vrijdag iets over sport schrijven en iedere maandag iets over voeding!

Twee van mijn favo plaatjes:

All the way Close your eyes

Fijn weekend! XXX