Be Better Than Yesterday – Coaching

Wil je ook graag je lifestyle aanpassen?

Ik kan je helpen met jouw start!

 

Wat krijg je van mij?

Je schrijft een week lang op wat je elke dag eet en drinkt. Deze lijst stuur je naar mij. Ook wil ik weten welk doel je precies wilt bereiken. Je krijgt je lijst terug met alternatieven ernaast. Deze lijst mag je een week lang uitproberen, waarbij je mij met al je soorten vragen mag benaderen. In deze week ontvang je van mij ook recepten en verwijs ik je door naar professionele coaches en/of raad ik je boeken aan. Je kunt zelf weten of je hier verder nog iets mee wilt doen. Mijn adviezen zijn sowieso geheel vrijblijvend. Ik vind het erg leuk als ik mensen hiermee kan helpen en ik mijn opgedane kennis kan delen.

 

Wat vraag ik van jou?

De eerste 10 deelnemers ontvangen mijn advies gratis. In ruil voor de begeleiding wil ik graag dat je een review schrijft op mijn Facebook pagina over je ervaringen met mijn hulp. Als ik 10 mensen heb kunnen helpen, ga ik daarna een kleine vergoeding vragen voor mijn adviezen, omdat het mij natuurlijk wel veel tijd kost.

 

Waarom zou je naar mij toekomen voor advies?

Goeie vraag. Ik heb geen opleiding voor coach of voedingsdeskundige. Wat ik wel heb, is ruim 2,5 jaar ervaring met ongeveer alles uitproberen, een voedingsconsult van zes weken met vervolgafspraken, het lezen van boeken en blogs en workshops doen op dit gebied. Ik krijg bijna elke dag vragen van mensen om mij heen over dit onderwerp en daarom ga ik eens kijken of ik mensen echt goed op weg kan helpen op deze manier. Mijn adviezen bevatten ook verwijzingen naar boeken, blogs of personen waar ik de informatie vandaan heb gehaald. Ik roep niet zomaar iets zonder het te onderbouwen, je kunt het zelf ook opzoeken en nog belangrijker: zelf uitproberen. Ik probeer je advies zo persoonlijk mogelijk te maken, maar je zult het uiteindelijk zelf moeten ervaren.

 

Interesse? Stuur mij een berichtje via Messenger op Facebook: https://www.facebook.com/bebetterthanyesterdayBlog/ of mail naar: anouschkavanderschee@live.nl

 

Wil je adviezen voor betere voeding voor kinderen? Binnenkort verschijnt het boek 100% suikervrij van Carola van Bemmelen. Ik ga haar adviezen in de praktijk brengen op een kinderdagverblijf en hierover bloggen. Wordt vervolgd.

Boodschappen coach

Boodschappen doen met ‘boodschappen coach’ van Ralph Moorman. Hè hè eindelijk antwoorden op vragen die ik steeds had als ik door de Jumbo liep! Na 2,5 jaar bezig zijn met voeding weet ik heus wel dat ik de chocopasta moet laten staan. Maar welke eieren zijn nou ‘t beste? Welke kipsoorten kun je het beste kiezen en welke nootjes zijn nu echt alleen maar goed voor je? Het boekje past ook precies in m’n mooie nieuwe handtas. Veel geleerd vandaag! I’m happy!

Koop het boekje op www.ralphmoorman.com voor 15,95 en je bent je leven lang blij ermee!

naamloos

Weekendje Gezondheidsbeurs

12670593_1516282382013835_2181740973465535739_n

Alle soorten massages, toffe sprekers (die ik anders alleen tegenkom in de boeken die ik verslind!) lekker eten (burgers met weed?!) info over koken, ademhaling, supplementen en natuurlijke make-up. Dat is de Gezondheidsbeurs in de Jaarbeurs in Utrecht. Vrijdag was het superdruk en gezellig. Ik heb weer wat nieuwe ideetjes opgedaan en vooral erg genoten van de massages. Ik kon het niet laten om zo’n massagekussen mee naar huis te nemen! Ook Kim Holland was van de partij en ik kon het niet laten om haar te vragen om tips Vandaag ga ik nog een dagje, samen met mijn lieve vriendinnetje Linda! Mijn helden Carola van Bemmelen (100% suikervrij) en Ralph Moorman (De Hormoonfactor) spreken vandaag. Ik ben zo benieuwd!

I love lijstjes

Ik houd van lijstjes. To do lijstjes, dromenlijstjes, boodschappenlijstjes, bucketlistst.. En laat dit nou DE tip zijn om je leven te verbeteren qua voeding. Carola van Bemmelen van 100% suikervrij gaf mij deze tip. “Als je iets wilt wat je niet hebt, moet je iets doen wat je nooit gedaan hebt.” En het begint allemaal met… Een lijstje!

12644924_1512919155683491_5015834702613505218_n

Ik heb eens opgeschreven wat ik allemaal eet op een dag. Dat alleen al was een leuke manier van bewustwording van waar ik nu mee bezig ben. Na een week ging ik op onderzoek uit. Waar zit nou het probleem? Voor welke maaltijd kan ik alternatieven bedenken? Ik schreef de alternatieven ernaast. Al gauw zag ik de knelpunten. En die ga ik nu vol goede moed aanpakken.

Wil je ook iets wat je nog niet hebt? Schrijf dan eens op wat je nu allemaal doet. Word daar bewust van. Bedenk daarna wat je anders kan doen! Grote kans dat je het dan wél krijgt.