Ontbijtje na het stappen

Het was echt een hele zware nacht geweest… Waarin ik ongeveer alle regels van een gezonde levensstijl had overtreden… Tijd om van de zondag geen off day maar juist een goede dag te maken! Ik logeerde bij een vriend die zo lief was om me hierbij te helpen. Hij sleurde me naar de supermarkt en maakte vervolgens voor mij een heerlijk ontbijtje, volgens mijn voedingsschema.

Ontbijtje na het stappen

Kipfilet als eiwitbron en broccoli als een van de gezondste groente die er is. Samen met een heel kuipje smeerkaas bakte hij dit in een koekenpan en stoomde het daarna nog. De smeerkaas trok daardoor helemaal in de broccoliroosjes. Zo lekker! En zo lief van hem om zo goed voor me te zorgen. Dat was pas even goed bijkomen op de zondagmorgen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>