Zenuwachtig

Zes weken lang heb ik superhard mijn best gedaan en vandaag is dan de dag. Het is de laatste dag van mijn voedingsconsult bij LAPT Amicitia in Amersfoort. Om 13:00 uur heb ik mijn eindgesprek en de meting met de resultaten!

Zes weken lang heb ik mijn best gedaan om mijn doelen te halen. Mijn trainer heeft gesprekken met me gehad, me wekelijks gemaild en ik heb zes weken lang elke dag opgeschreven wat ik wanneer gegeten heb (tot op de grammen en milliliters!) en wanneer ik gesport heb. Hij mailde me dan advies terug. Gelukkig zei hij vaak dat ik het goed deed!

De eerste twee weken was ik mega down en chagrijnig. Mijn lichaam snapte echt niet wat ik aan het doen was. Maar daarna ging het ineens beter. Het leek wel of mijn lichaam nu juist blij was. Met drie keer per dag een eiwitrijke maaltijd + groente, veel vetten, zoals noten, avocado’s en kokosvet en 100 gram blauwe besjes per dag heb ik de zes weken doorstaan. Wat heb ik veel leuke, lekkere, nieuwe recepten uitgeprobeerd. Wat was het eigenlijk ook superleuk. Het kostte superveel tijd, maar inmiddels ben ik eraan gewend en gaat het een stuk sneller. Ik hoef niet meer twee uur door de supermarkt te lopen en de halve dag in de keuken te staan. Pfiew!

De doelen die ik wilde behalen waren: beter slapen, een stabiel gevoel in plaats van steeds stuiterballetje zijn en (ook door het sporten) meer spieren in buik, armen, benen en kont. Het beter slapen is zeker behaald en het stabiele gevoel ook! De metingen vanmiddag zullen vertellen of ik ook de zogenaamde ‘body change’ al een beetje aan het bereiken ben. Ik hoop dat ik al een goed eind op weg ben, dat lijkt me lekker als motivatie, want ik heb besloten om met deze levensstijl gewoon door te gaan. Zenuwachtig!

squat

One thought on “Zenuwachtig”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>