Ik ga op reis en ik neem mee

“Is er nog ruimte voor een paar avocado’s?” bedacht ik me serieus hardop toen ik vorige week mijn koffer inpakte. Ik ging vier dagen naar Ierland met een vriendin en voor de eerste keer in mijn leven waren mijn outfits niet het grootste onderwerp waar ik me zorgen over maakte.

20140523_204229_resized

Ik had ontzettend veel zin om te gaan. We zouden slapen in een schattig Guesthouse, lekker gaan shoppen en… Naar twee concerten van One Direction in een uitverkocht Croke Park met 80.000 mensen gaan. Een jaar geleden hadden we onze tickets al geboekt en nu was het eindelijk zover. Een jaar geleden wist ik echter niet dat ik zes weken voor deze roadtrip een totaal andere levensstijl qua eten aan zou nemen. En nu kreeg ik het benauwd. Hoe moest ik dat nou doen? Wat als ik me opeens helemaal niet lekker zou gaan voelen daar, omdat m’n lichaam ineens die goede voedingsstoffen niet meer binnenkreeg?

Mijn personal trainer vertelde me dat ik sowieso bakjes nootjes mee kon nemen. Dat vond ik een goed tip, dus er stonden keurig vier bakjes nootjes bovenop mijn roze skinny en kanten topje. Ik nam me voor er maar gewoon erg van te genieten en het allemaal maar over me heen te laten komen!

Nu ben ik weer thuis en achteraf gezien was het met eten een drama. Maar ik heb zo’n leuk weekend gehad! Ik merkte wel aan mijn lichaam dat ik minder fit was en echt behoefte had aan groenten etc. maar die heb ik er nu allang weer bij gegeten.

P1060538

Het ontbijt ging wel super. We sliepen in een Guesthouse, waar een vrouw haar hele ziel en zaligheid in had gelegd en perfect zorgde voor haar gasten. Het voelde echt even alsof ik een tweede moeder had, waar ik logeerde. Ze stond zingend in de keuken te koken voor haar gasten en was zingend bezig met het stofzuigen van de kamer. Toen we weggingen gaf ze me zo’n stevige knuffel en liet me beloven dat we terug zouden komen. Fantastisch om te zien, dat iemand zich zo helemaal kan geven voor haar passie. Anyway, ik dwaal af. Ze ging dus ontbijt maken ik had gevraagd om eieren met groente. De groente waren alleen tomaten, maar dat gaf niet. De eieren waren heerlijk. Dus ik had altijd wel een goede start!

pic20140525181434

P1060449

Verder leefde ik op Subway salades, fruit en nootjes, maar eten is ook wel het laatste waar je aan denkt als je front row staat bij One Direction en die jongens ineens pal voor je staan ;)

P1060463

P1060491

P1060501

One thought on “Ik ga op reis en ik neem mee”

  1. Ja het was zo gaaf!!! Wat een leuk stukje weer anous!! En als ze weer in dublin spelen gaan we weer!!! Op naar londen!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>