Prinsessenontbijt

Ik dacht echt dat dit de allerbeste uitvinding ooit was. Een roze ontbijt, dat nog gezond is ook!

Prinsessenontbijt

In het boek ‘De Voedselzandloper’ had ik gelezen dat het goed is om te ontbijten met havermout, fruit en bijvoorbeeld sojamelk. Mijn schoonzusje had me zo’n soort papje eens laten proeven en ik vond het echt afschuwelijk. Maar ik wilde toch graag ook zo gezond gaan ontbijten. Daarom bedacht ik er een eigen versie van, met de roze sojamelk van Alpro.

Op dit moment volg ik een voedingsconsult, waarbij ik bijna geen koolhydraten mag eten. Bye bye roze ontbijtje… Toch blijft het te leuk en te lekker om er niet een blogje aan te wijden.

Wat heb je nodig? 125-150 ml roze Alpro sojamelk, 6 eetlepels havermout, 100 gram blauwe bessen/ frambozen/zomerfruit/ bosbessen (kies zelf maar!) en lijnzaad.

Bereidingswijze: Zet de sojamelk in een pannetje op het vuur, tot het kookt. Pas op, want het komt heel snel omhoog! Een roze keuken is ook leuk, maar niet op deze manier.. Schep de 6 eetlepels havermout erbij en twee eetlepels lijnzaad. Laat het nog twee minuutjes koken. Doe het papje in een kommetje waar je fruit al in zit.

Enjoy!

4 thoughts on “Prinsessenontbijt”

  1. OOO dit ziet er heerlijk uit! Ga het van de week eens proberen.

    Super leuke artikellen meis! Erg leuk geschreven!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>