Couscous zonder koolhydraten

Van dit recept ben ik echt mega fan! Het is echt superlekker, heel makkelijk te maken, weer eens wat anders EN geen koolhydraten. Koolhydraten zijn lang niet altijd verkeerd, maar op een dag dat je niet veel lichamelijke inspanning levert, is het beter om niet zoveel koolhydraten te eten. Die gebruikt je lichaam dan namelijk niet of minder.

Ok, terug naar het recept:

Doe wat bloemkoolroosjes in de blender, zodat het kruimeltjes worden. Dit is je couscous! Wok het vervolgens even kort op een laag vuurtje in kokosolie of olijfolie.

Pak een nieuwe pan en bak hierin blokjes kipfilet gaar. Lekker met kurkuma kruiden en die kruiden zijn ook nog eens heel gezond. Snijd een komkommer in kleine stukjes en voeg die toe aan de kip. Voeg vervolgens stukjes gesneden feta kaas en kleine stukjes dadel toe. Doe tot slot de bloemkool-couscous erbij en je gerecht is klaar!IMG-20141003-WA0026

One thought on “Couscous zonder koolhydraten”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>