I love lijstjes

Ik houd van lijstjes. To do lijstjes, dromenlijstjes, boodschappenlijstjes, bucketlistst.. En laat dit nou DE tip zijn om je leven te verbeteren qua voeding. Carola van Bemmelen van 100% suikervrij gaf mij deze tip. “Als je iets wilt wat je niet hebt, moet je iets doen wat je nooit gedaan hebt.” En het begint allemaal met… Een lijstje!

12644924_1512919155683491_5015834702613505218_n

Ik heb eens opgeschreven wat ik allemaal eet op een dag. Dat alleen al was een leuke manier van bewustwording van waar ik nu mee bezig ben. Na een week ging ik op onderzoek uit. Waar zit nou het probleem? Voor welke maaltijd kan ik alternatieven bedenken? Ik schreef de alternatieven ernaast. Al gauw zag ik de knelpunten. En die ga ik nu vol goede moed aanpakken.

Wil je ook iets wat je nog niet hebt? Schrijf dan eens op wat je nu allemaal doet. Word daar bewust van. Bedenk daarna wat je anders kan doen! Grote kans dat je het dan wél krijgt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>