Weekendje Gezondheidsbeurs

12670593_1516282382013835_2181740973465535739_n

Alle soorten massages, toffe sprekers (die ik anders alleen tegenkom in de boeken die ik verslind!) lekker eten (burgers met weed?!) info over koken, ademhaling, supplementen en natuurlijke make-up. Dat is de Gezondheidsbeurs in de Jaarbeurs in Utrecht. Vrijdag was het superdruk en gezellig. Ik heb weer wat nieuwe ideetjes opgedaan en vooral erg genoten van de massages. Ik kon het niet laten om zo’n massagekussen mee naar huis te nemen! Ook Kim Holland was van de partij en ik kon het niet laten om haar te vragen om tips Vandaag ga ik nog een dagje, samen met mijn lieve vriendinnetje Linda! Mijn helden Carola van Bemmelen (100% suikervrij) en Ralph Moorman (De Hormoonfactor) spreken vandaag. Ik ben zo benieuwd!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>