Boodschappen coach

Boodschappen doen met ‘boodschappen coach’ van Ralph Moorman. Hè hè eindelijk antwoorden op vragen die ik steeds had als ik door de Jumbo liep! Na 2,5 jaar bezig zijn met voeding weet ik heus wel dat ik de chocopasta moet laten staan. Maar welke eieren zijn nou ‘t beste? Welke kipsoorten kun je het beste kiezen en welke nootjes zijn nu echt alleen maar goed voor je? Het boekje past ook precies in m’n mooie nieuwe handtas. Veel geleerd vandaag! I’m happy!

Koop het boekje op www.ralphmoorman.com voor 15,95 en je bent je leven lang blij ermee!

naamloos

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>