Be Better Than Yesterday – Coaching

Wil je ook graag je lifestyle aanpassen?

Ik kan je helpen met jouw start!

 

Wat krijg je van mij?

Je schrijft een week lang op wat je elke dag eet en drinkt. Deze lijst stuur je naar mij. Ook wil ik weten welk doel je precies wilt bereiken. Je krijgt je lijst terug met alternatieven ernaast. Deze lijst mag je een week lang uitproberen, waarbij je mij met al je soorten vragen mag benaderen. In deze week ontvang je van mij ook recepten en verwijs ik je door naar professionele coaches en/of raad ik je boeken aan. Je kunt zelf weten of je hier verder nog iets mee wilt doen. Mijn adviezen zijn sowieso geheel vrijblijvend. Ik vind het erg leuk als ik mensen hiermee kan helpen en ik mijn opgedane kennis kan delen.

 

Wat vraag ik van jou?

De eerste 10 deelnemers ontvangen mijn advies gratis. In ruil voor de begeleiding wil ik graag dat je een review schrijft op mijn Facebook pagina over je ervaringen met mijn hulp. Als ik 10 mensen heb kunnen helpen, ga ik daarna een kleine vergoeding vragen voor mijn adviezen, omdat het mij natuurlijk wel veel tijd kost.

 

Waarom zou je naar mij toekomen voor advies?

Goeie vraag. Ik heb geen opleiding voor coach of voedingsdeskundige. Wat ik wel heb, is ruim 2,5 jaar ervaring met ongeveer alles uitproberen, een voedingsconsult van zes weken met vervolgafspraken, het lezen van boeken en blogs en workshops doen op dit gebied. Ik krijg bijna elke dag vragen van mensen om mij heen over dit onderwerp en daarom ga ik eens kijken of ik mensen echt goed op weg kan helpen op deze manier. Mijn adviezen bevatten ook verwijzingen naar boeken, blogs of personen waar ik de informatie vandaan heb gehaald. Ik roep niet zomaar iets zonder het te onderbouwen, je kunt het zelf ook opzoeken en nog belangrijker: zelf uitproberen. Ik probeer je advies zo persoonlijk mogelijk te maken, maar je zult het uiteindelijk zelf moeten ervaren.

 

Interesse? Stuur mij een berichtje via Messenger op Facebook: https://www.facebook.com/bebetterthanyesterdayBlog/ of mail naar: anouschkavanderschee@live.nl

 

Wil je adviezen voor betere voeding voor kinderen? Binnenkort verschijnt het boek 100% suikervrij van Carola van Bemmelen. Ik ga haar adviezen in de praktijk brengen op een kinderdagverblijf en hierover bloggen. Wordt vervolgd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>