Thee kuurtje

Deze tea tox thee belooft dat het je lichaam ontgift in 14 dagen. Het heeft een gunstig effect op je spijsvertering en voert daarom de nodige afvalstoffen af. Ik ben van het uitproberen, dus dat gaan we doen! De avondje moet om de dag. Er zitten echt alleen maar kruiden in, dus het zal vast goed zijn. De morning thee moet elke ochtend. Het smaakje is superlekker, dus ik ben allang blij. Hoop dat het ook echt werkt en dat ik er iets van merk.

Ik heb de thee besteld bij fitperpost.nl Deze site is een aanrader voor supplementen, want de zakjes kunnen door de brievenbus en je hoeft geen verzendkosten te betalen. Ik kreeg een kortingscode op de Gezondheidsbeurs en daarom ben ik eens gaan kijken.12729131_1517452721896801_2736292979376822787_n

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>