Mijn presentatie op kinderdagverblijf

Gisteravond presentatie gegeven op kinderdagverblijf De Wiebelwagen, waar ik werk. Ik zou het zo tof vinden als we suikerbewust om kunnen gaan met de voeding voor de kids! Met 3 locaties zaten we bij elkaar tijdens de vergadering. Ik had groene smoothies voor iedereen! En een spelletje met suikerklontjes. Hoeveel suikerklontjes krijgt een kind per dag gemiddeld binnen? Ik vertelde over de gevaren van suiker nav de boeken 100% suikervrij van Carola van Bemmelen. Ik stelde alternatieven voor. De reacties die ik kreeg waren over ‘t algemeen heel leuk! Er zijn nog wel wat struggles te overwinnen, maar volgens mij is dit het begin van iets heel leuks!

12742850_1519969774978429_6858644776854679678_n

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>