Biologisch lunchen in Breda

12705519_1521485541493519_7677424520553221685_n

Smaakwarenhuis De Lage Landen in Breda heeft heerlijke verse biologische producten, alles wordt vers bereid en je kunt er zelfs kookworkshops doen! Ik heb heerlijk geluncht met zuurdesembrood, verse smeersels en kruidenthee. Ik heb geluk dat Rick Oudijn deze plek introduceerde! Ik weet dat er tegenwoordig in elke stad wel zulk gelijke gelegenheden zijn. Gezond uit eten is helemaal niet moeilijk! Via Google vind je zulke plekjes al gauw. Ik vind het ook altijd leuk om met de medewerkerschap kletsen en te vragen waar producten vandaan komen of hoe ze bereid zijn. Uit eten wordt eigenlijk alleen maar leuker!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>