SLA Amsterdam

Heerlijk geluncht bij SLA in Amsterdam! SLA is een restaurant waar je zelf je salade samen kunt stellen. En niet de minste! Ik wist niet waar ik moest beginnen met kiezen! Eerst kies je een blad: romaine sla of spinazie bijvoorbeeld. Dat laatste koos ik. Dan kies je minimaal drie soorten groenten en toppings en als eiwitten had ik falafel van kikkererwten. Ik ben fan van kikkererwten, omdat er zoveel eiwitten in zitten en omdat je er zoveel mee kan. Natuurlijk heb ik aan het meisje achter de saladebar gevraagd hoe ik ‘t zelf kon maken. Recept volgt binnenkort, als het me is gelukt! wink-emoticon De thee was ook heerlijk. Gember en Citro├źn gooi ik er zelf al vaak door, maar aan kurkuma had ik nog nooit gedacht! Tip! Ik heb heerlijk bijgekletst met Sonja, die ik al veel te lang niet had gezien. Plus de nieuwe kookideetjes die ik heb opgedaan, maakte dit de perfecte middag!
Kijk op: www.ilovesla.nl
12806079_1523241641317909_7441064593952373653_n

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>