Nieuwe blog erbij via Sugarchallenge.nl

Ik heb een nieuwe blog! Over gezonde voeding voor kinderen! Bij niemand minder dan Carola van Bemmelen van Sugarchallenge blog ik iedere week over mijn uitdaging om de kinderen op kinderdagverblijf De Wiebelwagen zo gezond mogelijke voeding te geven! Like/ volg Sugarchallenge, ook voor heel veel andere leuke tips en informatie!

EEN SUIKERVRIJE KINDEROPVANG
Welke ouder wil dat niet voor zijn kind, een fijne plek waar het gezonde en suikervrije voeding krijgt. De Wiebelwagen in Amersfoort gaat als eerste in Nederland (!) de uitdaging aan om haar kinderdagverblijven om te toveren naar een suikervrije oase. Medewerkster Anouschka van der Schee blogt hierover vanaf vandaag op onze site. Lees je mee?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>