Pech onderweg

Ik heb net een nieuwe auto en ik ben serieus verliefd. Ik blijf maar uit het raam kijken om te zien of ie er nog wel staat. En gewoon om even te kwijlen, want hij is gewoon perfect. Hij rijdt heerlijk en als je dan zo lekker onderuit zit in de met stoelverwarming leren beklede stoel… Zonnebrilletje op, dak open en gaan! Genieten!

“Wat gooi je erin?” zei mijn coach laatst. “Gewoon benzine”, antwoordde ik. “En wat als je er Diesel ingooit?” ging hij verder. “Eh… dan haal ik mijn volgende bestemming niet!” zei ik en dacht aan alle mooie tripjes die ik graag maak. Groningen, Breda, Amsterdam, zelfs Heerlen! “Zo is het ook met je lichaam”, legde mijn coach uit. “Je moet er de juiste voedingsstoffen ingooien, anders haal je het helemaal niet tot Groningen hoor!”

Nu twee weken later denk ik hier nog steeds over na. Het is zo waar. En ook op sportgebied en bij mijn lichamelijke doelen wil ik het zéker tot Groningen schoppen. Bij wijze van spreken. Ik neem geen genoegen met Amersfoort hoor. Waarom zou ik mijn auto zo liefdevol verzorgen en geven wat het nodig heeft en mijn eigen lichaam niet!

Volgens mij schijnt de zon! Ik ga een rondje rijden!

12985338_1215847198427179_1853024027171587128_n

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>