Moeten & Mogen

Ik hou van lijstjes. En vooral de krulletjes die je mag zetten door iets wat je moest doen en succesvol hebt afgerond. Helaas sla ik nogal vaak in dingen door. Zo ook in lijstjes. Mijn ‘to do list’ was afgelopen weken zo lang dat alles maar moest. Ook de dingen die ‘mogen’ in het leven en leuk moeten (eh, mogen!) zijn stonden erop. Het werd zo veel, dat ik niks meer leuk leek te gaan vinden. Tijd om weer even wat rustiger aan te doen. Ik ben net bijvoorbeeld gaan hardlopen. Het ging helemaal niet lekker. Normaal was ik gewoon doorgegaan, niet zeuren! Maar vandaag niet. Ik ben lekker naar huis gegaan. Morgen probeer ik het opnieuw. En ik ‘moest’ van mezelf ook een nieuwe blog plaatsen, maar ik had steeds geen inspiratie. En kijk: nu ik van mezelf weer van alles ‘mag’, rolt er zo een verhaaltje uit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *