Stappen & Stoppen

Zo leuk dat jullie mijn blog op de voet volgen! Flauw om zo te beginnen, maar ik heb sinds vier dagen een ontstoken gewricht in mijn voet. Erg pijnlijk en mijn lichaam zegt letterlijk: tot hier en geen stap verder. De dokter zegt dat ik mijn voet overbelast heb en dat in combinatie met stress. Het had ook iets mis in mijn bloedbaan kunnen zijn, maar de dokter zei dat ik als vegan geen bloed hoefde te laten prikken, want dan kon het dat bijna niet zijn! Dus yeah voor being vegan! 😅 De pijn kwam ineens opzetten, niet eens na het sporten. De ontstekingsremmers zijn in mijn geval natuurlijk weer een feestje. Ahum. Kotsmisselijk en over alles en iedereen gedroomd en dat door elkaar. Om gek van te worden. Geen feestjes dit weekend, maar rust. Niet stappen, maar stoppen. Zo moeilijk. Daarom hierbij een foto met terugblik naar festival van vorige week. Kan ik terug?! Het ergste vind ik nog dat ik niet weet wanneer ik weer kan hardlopen. Ik mis het zo! Gelukkig kan ik sinds vandaag wel andere dingen in de gym. Ik besloot een eigen ‘triatlon’ te bedenken. Wat totaal niet op een echte lijkt, maar ik ging 30 minuten langlaufen, 30 minuten fietsen en 30 minuten krachttraining bovenlichaam doen. Verder lig ik veel op de bank en rommel ik een beetje in huis. Kom dan allemaal leuke kaartjes en dagboekjes tegen enzo. Best gezellig. Stapje voor stapje komt het vast weer goed.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *