Be Better Than Yesterday

Op een doodgewone werkdag parkeerde ik de auto bij mijn werk en keek nog even op mijn telefoon. Ik ontving een berichtje waarin stond: “Succes vandaag! Be better than yesterday” Even dacht ik, beter dan gisteren? Gister heb ik toch ook gewoon mijn best gedaan. Dat ga ik vandaag ook gewoon doen. Niets bijzonders toch.

Toch bleef het berichtje de hele dag door mijn hoofd gaan. Tijdens mijn werk, tijdens het sporten, tijdens het eten. Be better than yesterday. Waarom zou ik het vandaag eigenlijk niet nog beter willen doen dan gister? Sinds die dag doe ik bewuster mijn best. Het is zo’n leuke uitdaging om te proberen het steeds maar beter te doen en om beter te worden. Dat ene kleine zinnetje is sindsdien mijn motivatie en inspiratie. En ik merk al dat het werkt!

cropped-Header-Nous3.png

 

4 thoughts on “Be Better Than Yesterday”

  1. Wat leuk, een blog! Ga ik zeker lezen!! To read how you improve yourself, day by day! Hoewel je volgens mij al zo goed bezig bent dat ik niet weet hoe het nog beter en gemotiveerder kan! Met sporten enzo, knap hoor! Maar go Nous, ik ben benieuwd!

  2. Je egen blog jeee! op gebied van eten en sporten ben je echt mijn voorbeeld hoor, wat knap en wat een doorzettingsvermogen. Ik ga je volgen en kan niet wachten op een ‘kooklesje ‘:)!prachtig zinnetje ook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>