Bietjes salade als traktatie

Bietjes salade voor de hele familie

Een van de eerste recepten die ik heb uitgeprobeerd! En het is echt zo lekker! Hier is het recept te vinden: http://www.voedselzandloper-recepten.nl/snelle-bieten-tomatensalade-met-groene-kidneybonen.html

Ik heb me niet helemaal aan de juiste hoeveelheden gehouden en gewoon op mijn bord gedaan wat me lekker leek. Een paar weken later was ik jarig en er zou familie komen eten. Dat is altijd zo’n dilemma, want wat maak je dan?! Nou, de bietjes salade! Ik was een beetje zenuwachtig wat mijn gasten ervan zouden vinden. Het is natuurlijk niet heel culinair om gewoon een koude salade te serveren. Gelukkig kreeg ik in de keuken al opmerkingen dat ik zulke leuke, gekleurde borden aan het bereiden was. Bij het serveren vertelde ik hoe ik op dit recept was gekomen en dat ik er zelf zo fan van was. Nou, na het eten waren er nog meer fans! Iedereen vond het superlekker. Een week later kreeg ik nog een mail van een familielid die het recept wilde, want dit recept moest eigenlijk iedere week gegeten worden.

One thought on “Bietjes salade als traktatie”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>