Pannenkoeken !!

Oh yeah! Dacht ik even dat ik mijn lievelingseten alleen nog maar kon eten op een dikke vette cheatday (die ik eigenlijk nooit heb, so bye bye pannenkoeken…) MAAR: wist ik veel dat er een ander soort beslag bestaat dat stukken beter is dan gewoon pannenkoekenmix. Het heet boekweitmeel. Gewoon te koop bij de supermarkt, maar toen ik nader onderzoek deed, vond ik bij een biologisch winkeltje ook biologisch boekweitmeel speciaal voor pannenkoeken… Het kan dus beter en zelfs NOG beter. Voeg eieren en sojamelk toe en je kunt gaan bakken!

Pannenkoeken

Na een dagje hard werken en meteen daarna door naar de sportschool, vond ik dat ik wel boekweitpannenkoekjes mocht proberen. Als ‘beleg’ kies ik voor 30+ kaas, blauwe bessen en/of kaneel. Me = happy!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>