Gevulde aubergine bootjes

Vorige week was ik geslaagd voor mijn diploma voor Pedagogisch medewerkster en we gingen lekker uit eten om het te vieren. Ik bestelde een gevulde aubergine. Wat was dat lekker zeg! Dat moest ik natuurlijk ook meteen zelf proberen. Het leek heel moeilijk, maar dat was het helemaal niet.

Gevulde aubergine bootjes

Snijd een aubergine door de midden en hol beide helften uit, zodat je twee bootjes hebt. Dit is dan voor 1 persoon. Maak in een koekenpan je vulling klaar. Dit kan gehakt zijn of kip, of iets vegetarisch. Met veel of weinig groenten, kaas, alles wat je maar lekker vindt. De vulling van de aubergine snijd je in blokjes en voeg je ook toe.

Als de vulling klaar is doe je het in de aubergine bootjes. 25 minuutjes op 200 graden in de oven en je bent klaar!

Eet smakelijk!

One thought on “Gevulde aubergine bootjes”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>