About me

Nos

Op een doodgewone werkdag parkeerde ik de auto bij mijn werk en keek nog even op mijn telefoon. Ik ontving een berichtje waarin stond: “Succes vandaag! Be better than yesterday” Even dacht ik, beter dan gisteren? Gister heb ik toch ook gewoon mijn best gedaan. Dat ga ik vandaag ook gewoon doen. Niets bijzonders toch.

Toch bleef het berichtje de hele dag door mijn hoofd gaan. Tijdens mijn werk, tijdens het sporten, tijdens het eten. Be better than yesterday. Waarom zou ik het vandaag eigenlijk niet nog beter willen doen dan gister? Sinds die dag doe ik bewuster mijn best. Het is zo’n leuke uitdaging om te proberen het steeds maar beter te doen en om beter te worden. Dat ene kleine zinnetje is sindsdien mijn motivatie en inspiratie. En ik merk al dat het werkt!

2 thoughts on “About me”

 1. Het was even zoeken, maar uiteindelijk toch je blog gevonden! Ik hoop dat je zaterdagavond / -nacht in Breda ook weer een beetje beter was dan de nacht ervoor. Jammer dat ik je na Dependance niet meer heb gezien, had nog wel even willen kletsen!

  Een kus vanuit Vlaardingen! ;)

  1. Hey Tim!
   Wat leuk dat je mijn blog hebt gevonden! :)
   Wie weet komen we elkaar wel weer eens tegen in Breda, haha! XX

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>